0728.262.783
contact@e-autorizatii.ro
Str. Transilvaniei Nr. 24
Bucuresti
8:00 AM - 17:00 PM
Luni - Vineri

DESPRE NOI

Echipă de Specialiști gata să vă ofere Soluții Eficiente

 

   E-autorizații este o firmă care își dorește să vină în ajutorul atât al antreprenorilor, cât și al persoanelor fizice, oferind informații juridice, fiscale sau urbanistice complete și pe înțelesul tuturor. Din acest motiv, cu efort și mult profesionalism ne-am specializat în oferirea de soluții pentru eficientizarea activităților de construcție/ renovare, ba chiar demolare a unui imobil. În acest fel, demararea unui proiect nu mai este anevoioasă, ușurând munca dumneavoastră într-un mod eficient.
   E-Autorizații a fost creat cu scopul de a fi cea mai accesibilă și eficientă alternativă pentru dumneavoastra, echipa noastră de specialiști având rolul de a oferi toate beneficiile și soluțiile de care aveți nevoie. Cerințele oricărui client sunt misiunea noastră, chiar dacă e vorba de o construcție mică, de o modificare sau de un proiect de anvergură!

Misiunea noastră

 

   Scopul nostru este ca prin oferirea accesului rapid la toate informațiile de care dumneavoastră aveți nevoie, fie că sunt de natură juridică, urbaniscă sau fiscală, acestea să fie prezentate pe înțelesul tuturor.
   De asemenea, dorim să ne remarcăm prin reputația calității, performanței serviciilor noastre și a soluțiilor oferite pentru problemele întâmpinate.

TRANSPARENȚĂ
TRANSPARENȚĂ

Indiferent de obstacole intalnite
in procesul de obtinere a avizelor
si acordurilor va tinem la curent
cu situatia reala a procesului

Activitatea noastră se bazează pe
un raport calitate-preț corect, motiv pentru care de la primul contact cu clientul oferim informații complete despre preț și proceduri.

PROFESIONALISM
PROFESIONALISM

Nevoile fiecărui client sunt
tratate cu interes și implicare,
apelând de fiecare dată la
specialiștii noștri și la experiența
dobandita in timp

EFICIENȚĂ
EFICIENȚĂ

 Soluționăm cerințele clienților
în cel mai scurt timp posibil,
fără eventuale întârzieri,
astfel încât lucrurile să decurgă
conform planului și termenului stabilit.

 

DEDICARE
DEDICARE

 Suntem dedicați succesului
clienților, abordăm fiecare
proiect în mod diferit 
pentru a obtine maximul de eficienta

 

Așadar, oferim toate informațiile clare și complete de care aveți nevoie și ne mândrim prin folosirea unor soluții inovatoare și rapide, cerințele dumneavoastră fiind misiunea noastră, scopul nostru principal fiind acela de a avea o experiență de lucru pozitivă alături de echipa E-Autorizații.

E-Autorizații – Firmă specializată în obținerea autorizărilor și avizelor

Plecând de la documentele furnizate de dvs. realizăm analiza documentației și vă prezentăm soluția optimă în funcție de stadiul în care se află lucrarea, venind cu o ofertă de servicii personalizată.

CONTACT

  • dummy Despot Voda 21, Bucuresti

  • dummy 0700.000.000

  • dummy contact@desy.ro

Newsletter

Trimite-ne emailul tau si fii primul care afla noutatile!

call